Stille Zaterdag, de dag tussen Goede Vrijdag en Pasen.
Hoe houd je die, kun je die vieren?

In deze stiltewandeling wil ik graag met jullie ontdekken hoe de stilte van deze dag klinkt. Is het een doodse stilte? Of wat klinkt er doorheen?

We wandelen door het prachtige landgoed De Braak. Je wordt uitgenodigd stil te staan bij de dingen waar je op hoopt, waar je verdrietig over bent of waar je naar verlangt, wat écht belangrijk is. Je krijgt onderweg teksten en vragen aangereikt die hierin richting geven.
Zo kan de stille zaterdag ons helpen om het Paasfeest des te beter te beseffen.

En verder:

Terugblik:
bij een wandelworkshop met het thema ‘dream’ hebben we verschillende paden gelopen die ik ook heb beschreven in een blog voor het Platform Pastorale Hulpverlening. Die vind je hier.
Ik deel dit om je een idee te geven wat we tijdens een wandeling kunnen bespreken, zowel individueel als in een groep. Bijvoorbeeld als je onzeker bent en zoekt naar Gods leiding in je leven. Of zin hebt in meer zelfvertrouwen en blij zijn met jezelf. Welkom! Neem gerust contact op.