Wat houdt pastorale wandel- en natuurcoaching bij ‘wandelpastoraat Mirjam’ in?
In een mix van pastoraat en coaching wil ik een stukje met je mee oplopen, om samen te zoeken hoe je in je dagelijks leven kunt wandelen met God. Deze ontdekkingsreis doen we buiten, al wandelend in de natuur. Wandelen is heerlijk, brengt rust. Het naast elkaar lopen geeft ontspanning voor diepere gesprekken. Het is gemakkelijker om stil te zijn, het is een natuurlijke manier voor ontmoeting. Het in beweging zijn, brengt gedachten en gevoelens in beweging. Je zult merken dat je dan ook gemakkelijker in beweging komt voor wat je wilt bereiken.
De natuur als schepping van God, wordt ingezet om ook God te mogen ontmoeten. We zoeken naar Gods stem in de schepping. En de natuur biedt mogelijkheden voor oefeningen die je proces verduidelijken of versterken.

Wat kun je verwachten?

  • Pastoraat: met aandacht en een luisterend oor een stukje met je mee oplopen. God en geloof worden actief betrokken bij je proces. Bezinning, verdieping. De Bijbel als kompas, de weg zoeken en de weg volgen die God met je wil gaan. In het vertrouwen dat de heilige Geest de leiding heeft, en de Heer Jezus de bron is van het Leven.
  • Wandelen: ontspannen, ontvangen, ontmoeten. In een tempo wat bij jou past.
  • Natuur: Gods aanwezigheid in de schepping. Verwondering. Natuuroefeningen die helpen gevoelens en actiepunten te verduidelijken, te onderstrepen en te vieren
  • Coaching: actiegericht werken aan concrete doelen, zodat je verder kunt.
  • Stiltemomenten

  Locatie: Groningen, omgeving Ten Boer.