Wil jij graag je plekje innemen in de wereld, maar durf je niet zo goed zichtbaar te zijn? Heb je last van:

  • Onzekerheid,
  • negatieve gedachten over jezelf of
  • minderwaardigheidsgevoelens.

Heb je zin in meer zelfvertrouwen? Uit onzekerheid heb je de neiging om je te verstoppen. Maar je wilt ontdekken wat je waard bent en groeien in zelfaanvaarding. Voorbij wat schaamte voor jezelf, weer zichtbaar durven zijn.
Je mag ontdekken wie je bent in Christus. Door verbinding te maken met God, mag je merken dat Hij jou aanvaardt. Door in Zijn licht te gaan staan, durf je meer zichtbaar te zijn. Er komt zekerheid en er groeien positieve gevoelens. Dat is de hoop van deze route ‘in het licht’, die ik graag met je ga lopen.

De hoop van de mol
Je kent hem wel, de mol: graver van ondergrondse gangen. Hele stelsels graaft hij uit voor zichzelf en voor zijn familie. Hij laat zich niet graag zien. Alleen de molshoop laat zien dat hij er wel degelijk is.

Kom tevoorschijn, je mag er zijn!
Ontdek hoe God naar je kijkt en hoe je naar jezelf mag kijken. De route ‘in het licht’ is een route vol hoop bij onzekerheid en een negatief zelfbeeld.

In deze route loop ik in vijf wandelingen met je mee. We zoeken naar en benoemen wat jou helpt om meer zichtbaar te durven worden. In het vertrouwen dat de Heilige Geest ons leidt, lopen we de volgende wandelingen steeds een stapje verder naar de plek waar je je in Gods licht voelt staan en verschil mag maken in deze wereld. Je ontdekt: ik mag er zijn!