Het wordt licht
Adventtijd geeft ons gelegenheid om stil te staan bij de komst van Christus als licht voor de wereld. Wil jij je ook in deze tijd voorbereiden op het Kerstfeest? Dan nodig ik je uit om mee te wandelen.
Tijdens deze wandeling, rond zonsopkomst, worden we stil en laten we Gods licht tot ons doordringen. Het wordt licht. Wat belooft Hij ons ook al weer? Waarop wachten wij? Wie of wat is het, waar we verlangend naar uitzien? Wat kunnen we er mee in ons dagelijks leven?
In deze stiltewandeling krijg je gelegenheid in stilte te wandelen, biddend een Bijbeltekst te lezen en met elkaar in gesprek te gaan.
Met een groepje van max. 8 pers., wandelen we ongeveer 6 km. bij het Dannemeer (Schildwolde). Geef bij je opgave aan welke datum je mee wilt doen; 10 of 17 dec. De precieze locatie ontvang je na opgave.